Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Loading e-twinning programms

 

etwinning projects

Φέτος θα ασχοληθούμε με δύο έργα E-twinning:

1. Around the Castles

Το Κάστρο θα είναι η κεντρική ιδέα, σύμβολο δύναμης και καταφυγίου, που θα συνδέει όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο έργο, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την παρουσία κάστρων στην περιοχή τους.Αυτό το μαγικό ταξίδι όχι μόνο θα οδηγήσει τους μαθητές μας στην ανακάλυψη των συνηθειών, των εθίμων και των παραδόσεων των προγόνων τους, αλλά και θα μάθουν για τις αρχαίες αξίες της πίστης, του θάρρους και της τιμής μέσω θρύλων και ιστοριών που περιστρέφονται γύρω από το κάστρο.

Promotional video

2. EcosyStem Heroes

Το μικρό ρομπότ BioBot έρχεται από τη βιόσφαιρα για να μας καθοδηγήσει στα πιο σημαντικά οικοσυστήματα του πλανήτη μας. Θα μάθουμε για την οργάνωση των οικοσυστημάτων, την αλληλεπίδραση μεταξύ τους και τι τους θέτει σε κίνδυνο όταν αλλάζει η κατάσταση των περιβαλλοντικών στοιχείων όπως το νερό, ο άνεμος και το έδαφος.
Οι μαθητές θα αποκτήσουν μέσω της μεθόδου STEM μια κατανόηση των αιτίων και των διαφόρων τύπων ρύπανσης που επηρεάζουν τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό, καθώς και δράσεων που στοχεύουν στην προστασία και διατήρηση της φυσικής ισορροπίας.

Promotional video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

View more:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...